23 NİSAN İLÇE PROGRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Oltu’da törenlerle kutlandı.

23 Nisan Pazar günü saat 10.45’de Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene; Kaymakam Cevdet BAKKAL, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Serdar EKİN, Belediye Başkanı Necmettin TAŞÇI, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Rıdvan AKSOY, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Teğmen Akif Alperen ARISOY, İlçe Emniyet Müdürü Uğur ÖZDOĞANOĞLU, kurum amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, protokolün, öğrenciler ve vatandaşların bayramını kutlaması ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğretmeni Pınar AKMAN tarafından yapıldı.

Oltu İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, renkli anlara sahne oldu. Okulların hazırladıkları Şiirlerin okunması, halk oyunu gösterilerinin yapılmasıyla tören sona erdi.

24-04-2024

Kaynak: http://www.oltu.gov.tr/23nisanoltudacoskuylakutlandi