ERZURUM / OLTU - Yasin Haşimoğlu İlkokulu

Ahmet GÜNEŞ - Okul Müdürü

1972 Yılında Oltu’nun Başaklı Köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokul ve Liseyi Oltu’da tamamladı.1996 yılında KTÜ Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezen oldu.1996-1998 yıllarında Mersin-Gülnar’da görev yaptı.1999 yılında Yedek Subay Öğretmen olarak Bingöl-Karlıova’da görev yaptıktan sonra Oltu-İnci İlköğretim Okulunda 4 sene boyunca öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük yaptı.2004-2006 yıllarında Oltu-Tutmaç İlköğretim Okulunda müdürlük yaptı. Oltu-Şehitler YİBO’da kısa bir dönem Müdür Başyardımcılığı (görevlendirme) yaptıktan sonra 2007 yılında Oltu-Atatürk İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atandı.2008 yılında Oltu- Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu’na atandı.Halen bu görevi yürütmektedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.